Nous sommes le 23 Juil 2018 10:23




Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
 adidas shoes 
Auteur Message

Inscription: 10 Juil 2018 03:22
Messages: 3
Message adidas shoes
We hopen adidas shoes dat het toekomstige verkoop- en marketingteam dichter bij onze channelklanten en eindconsumenten kan zijn. Ze kunnen gemakkelijk een zakenreis maken om een reeks taken uit te voeren. Aan de ene kant zijn ze verantwoordelijk voor het doen van kanaalklanten. Diensten, aan de andere kant, zullen zij het werk van toezicht en inspectie voor de exploitatie van kanalen en winkels voortzetten. Uiteraard is het tamelijk belangrijk voor Adidas om te weten wat de superioriteit van zichzelf is en wanneer een verheven opstelling zou kunnen worden uiteengezet om De waardering van het merk. In feite heeft het jaar 2009 niet veel betekenis in het sportieve woord, zonder grote sportspellen. Om de inventaris op te ruimen, is het voor sommige dealers alleen een handige manier om discountwinkels op te zetten.

Met het houden van de Wereldbeker van 2010 werden de concurrerende producten van Adidas, bijvoorbeeld de authentieke nationale teamtrui, meteen in een oogwenk hersteld en wachtten met de traditioneel dure prijzen op fans die geen kosten zouden maken om hun Gelijksoortige voetbalteams. Zeker, de proef moet niet over het hoofd worden gezien. "Hoe de steeds gecompliceerder wordende adidas sneakers heren en gevarieerde eisen van de consument te begrijpen is de grootste test voor elke Chinese marktspeler." In sportartikelencirkel, dat het product of door het pad gaat Van "single product line" of "multiproduct line" is altijd controversieel, maar wat betreft Adidas 'hogere personeel is niet alleen de grens tussen consumptiegoederenconsumptiegoederen vaag, maar de grens tussen sport en mode is ook vaag .

Het bedrijf adidas schoenen heren is van plan om ongeveer 2500 winkels met POS-machines in deze steden in te stellen. Het is noodzakelijk om deze POS-machines in te stellen. Verschillende klanten hebben verschillende koopmodellen en gewoonten. Bovendien moeten we een prijs aanbieden voor een reeks producten. Accord moet het consumptieniveau van de klant zijn, we doen dit om in overeenstemming te zijn met de plaatselijke winkelomgevingen, we moeten een goede marketingstrategie maken, maar we mogen de locaties en ontwerpstijlen van de winkels niet verwaarlozen en zich aanpassen aan de specifieke situaties van deze steden. .Urumqi Customs heeft een partij kleding in beslag genomen die betrokken is bij de inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van Adidas. Onlangs, maar de officieren bij de douane zeiden dat de reden hiervoor lag in adidas zx 700 het ontbreken van bewijs van het gebruik van de handelsmerken.

In dit verband hebben relevante experts eraan herinnerd dat consumenten reguliere producten moeten kopen om onnodige problemen als gevolg van inbreuken te voorkomen. Sinds kort wordt de douane van Urumqi ervan verdacht het auteursrecht van Adidas te schenden. Verzegeld met gesp. De zenderverslaggever Luo Ting zei: "De jas waar ik op sta, van ontwerp of handelsmerk, is bijna hetzelfde als die Adidas-kleding die op de huidige markt circuleert. Maar deze partij kleren was van de grootste waarde in de Gevallen die de Urumqi-douane in de afgelopen jaren heeft onderzocht, die verband houdt met de schending van de intellectuele eigendomsrechten. "De inspectiekamer van het stationskantoor, Chief Wang Kaijun van de douaneambtenaren van Urumqi, zei:"

Op 17 juli heeft de douane een groot aantal Adidas-kleding aangetroffen tijdens een regelmatige inspectie van een partij kleding die de uitvoer naar Kazachstan heeft aangevraagd, maar de partijen konden het bewijs van het gebruik van het handelsmerk niet leveren, dus de De Douane gaf een korte duur aan gespen voor hun betrokkenheid bij inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, het aantal pakketten bedroeg ongeveer 12000 stukken ter waarde van RMB 1,2 miljoen. "In de eerste helft van 2012 ontdekte Urumqi Customs in totaal 54 van alle Soorten intellectueel eigendom, ter waarde van 2,442 miljoen yuan, een stijging van 525,67%, geconfisqueerde inbreukmakende goederen 65900In de laatste 6 maanden van 2012 heeft de Urumqi Customs in totaal 54 verschillende soorten intellectuele eigendomszaken in beslag genomen, ter waarde van 2,442 miljoen yuan, een stijging van 525,67. %, geconfisqueerde inbreukmakende goederen 65900.

Je moet niet verwachten dat je 10 dollar uitgeeft om de echte dingen te kopen op adidas boost een markt van 100 dollar, een correcte consumentenpsychologie is dat de formele factuur zorgvuldig moet zijn, zodat het een belangrijk bewijs is wanneer de gewoonte goed inspecteert. "In juli Groot sportkledingbedrijf Adidas lanceerde dat de gelieerde fabriek gescheiden was van het Chinese continent. Volgens de rapporten zijn er 10 gieterijfirma's voor Adidas die het bericht hebben gekregen dat het partnerschap zou zijn verbroken, volgens een persenquête, de OEM-bedrijven in Hunan die voor Adidas is bijna 10, maar ze krijgen geen opzegbrief, maar tot op zekere hoogte veroorzaakten de contractbeslissingen met Adidas een spoor van angst voor de gieterijfabriek in Hunan.


10 Juil 2018 03:54
Profil
Afficher les messages précédents:  Trier par  
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 


Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 11 invités


Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets
Vous ne pouvez pas éditer vos messages
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages
Vous ne pouvez pas joindre des fichiers

Rechercher:
Aller à:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Traduction par: phpBB-fr.com & phpBB.biz